JoomlaTemplates.me by Best Web Host

PolyNorge forum

Created: Thursday, 01 December 2011 Last Updated: Monday, 26 September 2016 Written by PolyamoriPolyamori (engelsk polyamory) betegner det å ha flere kjærlighetsforhold samtidig, som alle involverte kjenner og aksepterer. Det åpnes for flere samtidige, intime og tillitsfulle kjærlighetsforhold, som normalt inkluderer sex, men ikke nødvendigvis. (Wikipedia)”

”Jeg elsker mine kjærester… og mine kjæresters kjærester.

PolyNorge er er møteplass for polyamorøse og polykuriøse i Norge, uavhengig av alder, kjønn, status eller legning. Det eneste som er viktig for at du blir med i PolyNorge er at du er åpen for polyamorøse og/eller ansvarlige ikke-monogame forhold. PolyNorge sikter på å være et forum der vi kan gi hverandre støtte og dele erfaringer.

”Hvis du synes kjæresten min er søt, skulle du møte hennes”

PolyNorge ser på både kjærlighet og seksualitet som noe som ikke nødvendigvis skal begrenses til parforholdet.

"Kjærlighet slutter ikke med to."

Hvis du er journalist eller student og ønsker å ha tak i polypersoner for en artikkel/avhandling så skriv til post at polynorge punkt no istedet for å registrere deg som bruker.

"Kjærligheten er en kake som blir større jo flere som er med å dele den."

Hvis du tenker på å registrere deg og din/e partner/e som et medlem, så gjør ikke det. Vi ønsker at hvert medlem er en person.

"Ja takk, begge dere!"

Søker du sexkontakter, er det andre steder som er mer effektive i så måte. Registrer deg heller der.

”Går det an å være trofast mot en, går det an å være trofast mot flere.”

Alle søknader leses før de godtaes. Skriv noe om deg selv og om hvorfor du ønsker å være med i PolyNorge. (obs. forumet er midlertidig stengt.)

”Hva er kjærlighet uten frihet? Hva er frihet uten kjærlighet?”

Med Polyamorøse hilsener

PolyNorge.

 

Hits: 2025