Aktuelt

Brukervurdering: 4 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv

Vi er alle med på å utforme det samfunnet vi lever i, på godt og på vondt. Vi er alle med på å bestemme hvilket samfunn våre barn, og deres barn igjen, skal vokse opp i. Som ett blant mange valg står vi nå også overfor valget om vi ønsker et samfunn med relasjonsmangfold. Men kan vi ta gode valg uten kunnskap?

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Kjære kunnskapsminister

Takk for en hyggelig prat forleden da vi møttes tilfeldig på Marinlyst. Som liten og fersk aktør i det politiske bildet var det kjekt å få bryne seg på en som er drillet i retorikk og diskusjonsteknikk. Du satte meg på en prøve som debattant, og jeg ikke vet om jeg “bestod” eller ikke. Det får så være, jeg vet jeg har mye å lære. Viktigere for meg var at det satte deg på en prøve som kunnskapsfremmer. Din karakter ble “ikke bestått”.

Tags:

Om PolyNorge

PolyNorge er en interesseorganisasjon som har fokus på relasjonsmangfold i det norske samfunnet. Vi lever i et svært normstyrt samfunn med streng sosial kontroll. Det norske samfunnet er pr i dag svært mono-normativt. Mennesker som føler de ikke passer inn i forventningene om hvordan kjærlighetsliv og relasjoner bør se ut, føler seg ofte fremmedgjort. Foreningen ble opprettet for å gi nettopp disse individene en stemme, et trygt miljø og for å jobbe for et varmere og mer inkluderende samfunn.

Siste artikler

©2017 PolyNorge

Søk