Artikler

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Tidligere publisert: https://www.dagbladet.no/kultur/man-ma-vaere-trygg-og-sikker-pa-seg-selv-for-a-ha-flere-forhold/63341415

Du må for all del ikke våge å føle eller tenke noe anerledes her i landet. Om du ikke passer inn i det monogame glansbildet, så er det fritt frem for bøller og troll å angripe med høy klubbeføring og lave panner. 

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

Fredag 15 september 2017 vant miniserien "Dobbel kjærlighet" prisen for årets reportasje under radiodagene - Prix Radio. Serien er skapt av Ragnhild Sleire Øyen (h) etter ide fra Agnete Daae-Qvale Holmemo (v). Dobbel kjærlighet er en serie i seks deler om det å være polyamorøs. Ragnhild takket de som hadde vært medvirkende i serien , men jeg synes også det er på sin plass at vi takker henne.

Brukervurdering: 4 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv

Vi er alle med på å utforme det samfunnet vi lever i, på godt og på vondt. Vi er alle med på å bestemme hvilket samfunn våre barn, og deres barn igjen, skal vokse opp i. Som ett blant mange valg står vi nå også overfor valget om vi ønsker et samfunn med relasjonsmangfold. Men kan vi ta gode valg uten kunnskap?

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

Jeg føler meg litt som gutten i fabelen om keiserens nye klær. Han som våget å si i mot alle, fordi alle ikke hadde rett. Heldigvis er jeg ikke alene slik som han var. 17 september 2016 satt vi 19 mennesker på et møterom i FRI sine lokaler i Oslo. Vi var uenig om masse småting, men enig om det viktigste. Vi ville stifte en interesseorganisasjon for polymennesker i Norge. PolyNorge ble født og vi som var med følte at vi hadde vært med på noe viktig.Vi følte oss stolt over å være med på å ta det neste steget mot en bedre dag i morgen. Jeg følte meg ekstra stolt, og rimelig overveldet, over at denne fine gjengen stemte frem meg som leder for interimstyret frem til første ordinære årsmøte. Ikke lengre usynlige, vi har begynt å kreve vår plass. Vi ER.

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Foto: FrPMedia

“Flerkoneri er fullstendig uakseptabelt og har ingen plass i vårt samfunn”
Igjen tar en, denne gangen konstituert, innvandrings- og integreringsminister munnen veldig full ang hva som burde være lov og ikke i Norge.

Tags:

Om PolyNorge

PolyNorge er en interesseorganisasjon som har fokus på relasjonsmangfold i det norske samfunnet. Vi lever i et svært normstyrt samfunn med streng sosial kontroll. Det norske samfunnet er pr i dag svært mono-normativt. Mennesker som føler de ikke passer inn i forventningene om hvordan kjærlighetsliv og relasjoner bør se ut, føler seg ofte fremmedgjort. Foreningen ble opprettet for å gi nettopp disse individene en stemme, et trygt miljø og for å jobbe for et varmere og mer inkluderende samfunn.

Siste artikler

©2017 PolyNorge

Søk