Aktuelt

Dobbel kjærlighet - en sikker vinner

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Fredag 15 september 2017 vant miniserien "Dobbel kjærlighet" prisen for årets reportasje under radiodagene - Prix Radio. Serien er skapt av Ragnhild Sleire Øyen (h) etter ide fra Agnete Daae-Qvale Holmemo (v). Dobbel kjærlighet er en serie i seks deler om det å være polyamorøs. Ragnhild takket de som hadde vært medvirkende i serien , men jeg synes også det er på sin plass at vi takker henne.

Som fortellerstemme i serien er hun åpen og imøtekommende. Hun lar vår stemme komme gjennom ekte og nært , helt uten å lete etter sensasjon eller karikere. Vi trenger flere Ragnhilder som kan og vil være med å spre kunnskap om relasjonsmangfold.

Juriens begrunnelse:

Årets reportasje 

Dette er en ærlig reportasje om et litt uvanlig fenomen. Den gir innblikk i en verden mange ikke kjenner til, og de utfordringene den fører med seg. Man får lyst til å høre mer, hvordan kommer dette til å gå?Kikker-instinktet vekkes umiddelbart. Her er gode bilder og dramaturgi. Journalisten tar befriende lite plass.

 

https://radio.nrk.no/serie/norgesglasset/DM

Serien har allerede vært sendt på nrk P1 tre ganger  i tre ulike program , og neste uke vil den bli sendt i Norgesglasset ennå en gang for å feire seieren. Norgesglasset sendes mandag til fredag 12-14 og kan følges både direkte og på podcast i ettertid.
 
 

Om PolyNorge

PolyNorge er en interesseorganisasjon som har fokus på relasjonsmangfold i det norske samfunnet. Vi lever i et svært normstyrt samfunn med streng sosial kontroll. Det norske samfunnet er pr i dag svært mono-normativt. Mennesker som føler de ikke passer inn i forventningene om hvordan kjærlighetsliv og relasjoner bør se ut, føler seg ofte fremmedgjort. Foreningen ble opprettet for å gi nettopp disse individene en stemme, et trygt miljø og for å jobbe for et varmere og mer inkluderende samfunn.

©2022 PolyNorge

Søk

Medlemsinnlogging